Pressrelease

Svenska Vendingföreningen blir Swedish Coffee & Convenience Association (Swecca)

När branschen utvecklas behöver även en branschförening utvecklas.

Den svenska vendingbranschen, som förser den svenska marknaden med 1,6 miljoner serveringar dagligen är som många andra en bransch i stark förändring där vi nu ställer om för att möta kundernas krav på moderna lösningar, hållbarhet och en excellent service. Därför är det dags att branschföreningen uppdaterar sin verksamhet med att byta namn, ny grafisk profil och ett modernare gränssnitt. Vi är samma förening – men med ett nytt utseende.


Svenska Vendingföreningen är en branschförening som förenar marknadens aktörer, och främjar medlemmarnas intressen i branschen när det gäller konkurrensneutrala frågor.

Vi byter nu namn till Swecca – Swedish Coffee & Convenience Association och blir branschnätverket för fikapausen på jobbet!

Så när du möter vår nya logotype och vårt nya föreningsnamn kan du vara säker på en sak!  

Vårt löfte är att vi kommer att arbeta för våra medlemmars intressen och för att din fikapaus ska vara enkel och smidig och en njutningsfull stund! Swecca bevakar branschfrågor, myndighetsfrågor och lagar och regler för att din medlemsnytta ska vara stor och att du som fikar ska veta att det är tryggt och säkert för dig! 

Varmt välkommen att kontakta oss.

Ordförande
Monika Morling