Vad är vending?

Det här är vending

Vending är det engelska ordet för försäljning av produkter och tjänster via automat. Automaterna utrustas med olika betalningslösningar där behov finns.

Learn more

Service

Du kan välja bland flera olika servicekoncept med varierande servicegrad. Operatörerna erbjuder allt från totalservice - med upp till daglig påfyllning och tillsyn - till delservice. Vilket behov du har avgör frekvens och nivå av service.

Learn more

Checklista inför valet av automater

Det finns ett antal frågor du bör ställa dig inför ditt val av automat/automater. Dina svar hjälper dig att få rätt anpassad lösning.

Learn more

Historik

Vending har urgamla rötter. Den första kända maskinen användes redan år 215 före Kristus. Anordningen, uppfunnen och beskriven i en bok av den grekiske matematikern Hero, levererade heligt vatten i ett egyptiskt tempel och aktiverades med mynt värda 4 drachmer.

Livsmedelshygien

Hälsa och säkerhet är centralt inom vending. Det handlar både om livsmedlen, utrustningen och om alla de delar som kommer i kontakt med livsmedlen. Inbyggda hygienutrustningar och rengöringslösningar i automaterna säkerställer att de alltid kan hållas rena och funktionella.

Är det något du undrar över? 

Kontakta oss så hjälper vi dig. 

SWECCA

Swecca organiserar företag som säljer automater och ingående produkter, samt driver och hyr ut automater.

KONTAKTUPPGIFTER

Swecca
Info@vending.se
070-332-40 01

POSTADRESS

Swecca
Box 900
391 29 Kalmar